Agent CIA z visokim činom izdal skrivnosti globoke države in zakulisne vlade

NSA in CIA sta na vrhu aparata zakulisne vlade.

Žvižgač CIA Kevin Shipp je prišel iz volčjega brloga in razkril globoko državo (deep state) in zakulisno vlado (shadow government), kar sta po njegovih besedah dve popolnoma ločeni entiteti.

20170915_deep_0

“Zakulisna vlada obvladuje globoko državo in manipulira iz ozadja našo izvoljeno vlado,” je opozoril Shipp v zadnjem pogovoru na geoengineeringwatch.org konferenci. Shipp je prikazal serijo prezentacij s pojasnili kako globoka država in zakulisna vlada deluje ter prikazal tudi njene grozovite zločine proti ameriškim državljanom. Nekatera razkritja bivšega poročnika CIA proti-teroristične obveščevalne enote so razkrila da “Google Earth je bil vzpostavljen preko National Geospatial Intelligence Agency in InQtel.” Resnično ima prav, CIA in NGA sta bila lastnika tega podjetja – Keyhole Inc., katerega je kasneje kupil Google za nerazkriti znesek in tehnologijo spremenil v to, kar danes poznamo pod Google Earth. Drug radoveden investitor v Keyhole Inc. je bil nihče drug kot podjetje tveganega kapitala In-Q-Tel, katerega vodi CIA sodeč po objavah za javnost.

Shipp je prav tako razkril, da je agencija poznana pod imenom Joint Special Ops Command (JSOC) predsednikova skrivna vojska, katero lahko uporabi za skrivne likvidacije, menjave vlad in ostalih stvari o katerih ameriški državljani ne vedo ničesar.

Preiskave FBI brez nalogov kršijo Četrti Amandma ustave z uporabo državnih varnostnih pisem, ta pisma omogočajo po besedah Shippa, da lahko FBI vstopi v pisarno Vašega delodajalca in zahteva vse vaše finančne podatke in če Vaš nadzornik/delodajalec kaj protestira proti temu, da so sploh prišli, ga lahko vržejo v ječo ali pa zaobidejo na sodišču Četrti Amandma z uporabo zakona “State’s Secret Privilege law.”

“Vrh zakulisne vlade je NSA in CIA.” je dejal Shipp. Shipp je dejal, da je bila CIA ustvarjena preko CFR (Council on Foreign Relations) brez odobritve ameriškega Kongresa ter da je zgodovinsko CFR povezan z mainstream mediji (MSM). Razložil je, da je CIA centralno vozlišče zakulisne vlade ter da obvladuje vseh ostalih 16 obveščevalnih agencij kljub obstoju DNI. CIA prav tako obvladuje obrambne in obveščevalne pogodbenike, lahko manipulira z predsednikovimi in političnimi odločitvami, ima moč da začne vojne, muči, izvede državne udare ter izvede lažne napade, je dejal.

Kot je Shipp izjavil, je bila CIA ustvarjena preko izvršnega ukaza takratnega predsednika Harry Trumana z podpisom zakona National Security Act iz leta 1947. Po informacijah Shippa, je globoka država sestavljena iz vojaško industrijskega konglomerata, obveščevalnih pogodbenikov, obrambnih pogodbenikov, MIC lobistov, Wall Streeta (offshore računi), Federal Reserve, IMF/World Bank, Zakladništva, tujih lobistov in centralnih bank.

V šokantni in eksplozivni prezentaciji je Shipp tudi izjavil, da obstaja preko 10.000 skrivnih lokacij v ZDA, katere so bile oblikovane po 9/11. Obstaja “1291 skrivnih vladnih agencij, 1931 velikih zasebnih korporacij in preko 4.8 milijona američanov, za katere ve, da imajo dostop do tajnih podatkov in 854000 američanov, kateri imajo strogo zaupni dostop” za katere pojasnjuje, da so se odrekli svojim življenjem s pogodbo.

Prav tako je pojasnil kako ameriški Kongres obvladuje vojaško industrijski konglomerat preko Congressional Armed Services Commitee (48 starejših članov Kongresa), katerim plačuje denar v zameno za glas pri proračunu za vojsko in obveščevalno dejavnost. Dotaknil se je celo nečesar, kar imenuje “tajni obveščevalni industrijski konglomerat”, katerega je navaja kot jedro zakulisne vlade in vključuje CIA, NSA, NRO in NGA. Pojasnjuje, da je okoli “tajnega obveščevalnega industrijskega konglomerata” obstaja 5 velikih konglomeratov obveščevalnih pogodbenikov – Leidos Holdings, CSRA, CACI, SAIC in Booz Allen Hamilton. Poudaril je da je njihovo delo “strogo zaupno in neprijavljeno”.

Žvižgač je opomnil da ti obveščevalni pogodbeniki niso odgovorni nikomur, vključno ne Kongresu, s čimer je povzročil odmev besed senatorja Daniel Inouyea, ko je sam razkril zakulisno vlado med zaslišanji Iran-Contras leta 1987. Takrat je Inouye izjavil, da “zakulisna vlada ima svoj mehanizem financiranja, tajno mornarico in zračne sile ter svobodo, da zasleduje svoje cilje, brez vseh nadzornih mehanizmov in ne odgovarja nobenemu zakonu”.

Shipp je dodatno dejal, da sta zakulisna vlada in izvoljena vlada sredi vidne hladne vojne.

Torej kdo je Shipp in ali je kredibilen žvižgač, ali ima akreditacijo za CIA? Aim.org je zapisal:

Shipp je zasedal več položajev na visokem nivoju znotraj CIA. Bil je izbran da zaščitnega agenta za Director of Central Intelligence, bil je protiobveščevalni raziskovalec, oficir v Counter Terrorism Center, vodja ekipe za varovanje občutljivih CIA ljudi pred likvidacijo, manager visoko-tveganih zaščitnih operacij, vodilni inštruktor za člane zavezniških vlad, varnostni preizkovalec notranjega osebja ter raziskovalec na poligrafu. Bil je zadolžen za zaščito CIA pred infiltracijo tujih agentov in vodja urjenja za CIA enoto zvezne policije.

Gospod Shipp je deloval kot manager programov za Department of State, Diplomatic Security in globalnega policijskega program za urjenje Anti Terrorism Assistance. Je prejemnik dveh CIA Meritorious Unit Citations, treh Exceptional Performance Awards in medalje za prekomorske tajne operacije. Prav tako je avtor From the Company of Shadows – CIA Operation in War on Terrorism.

Shipp je omenil, da je delal z nekdanjim NSA žvižgačem William Binney vendar ni povedal, kaj sta počela skupaj. Shipp je visoko kredibilen in je pravzaprav žvižgač iz najvišjega nivoja do sedaj. To razkritje je ogromno. V preteklosti je bil omenjen v New York Times zaradi razkritja o slabem ravnanju z njim in njegovo družino, ko so bili vseljeni v hišo kontaminirano s plesnijo. Bil je tudi omenjen v Wikileaks depeši, katero sem uspel izbrskati v rubriki GiFiles (Gitmo Files).

Ali je to začetek konca zakulisne vlade in globoke države zaradi žvižgačev? Celotno eksplozivno prezentacijo gospoda Shippa si lahko pogledate v videoposnetku spodaj.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.